Forum > i30 GD
Wymiana żarówek
SphunaR:
Jaką Ty masz wersję, że Ci to pokazuje? Z tego co mi wiadomo to nie ma w i30 szyny CanBus, więc nie ma też żadnego komunikatu o spalonej żarówce. Miałem kiedyś nawet bez żarówki i się nie pokazywało :o
jareckialfa:
Mam wersję classic + i takie cuda mi pokazuje tylko właśnie te dwa przypadki.
mirtomir:
--- Cytat: "leszekppp" ---Witam chcę wymienić żarówki na ledy bagażnika, oświetlenia wnętrza, podświetlenia tablicy,schowka.Czy muszę kupić żarówki CAN BUS do mojego z 2016 r.?
--- Koniec cytatu ---
Cześć udało Cię się powymieniać wszystkie na ledy? Ja od niedawna mam Henia i właśnie to samo robię. Mam problem jak dobrać się do podświetlenia tablicy rej. u chińczyków można kupić ładne zestawy, ale nigdzie nie mogę znaleźć sposobu dobrania się do tych lampek. W zasadzie wydłubać potrafię tylko żadnych konektorów, czy złączek nie widać... może trzeba pociągnąć za kabelki i wylezie...? Bo nie wygląda mi na to,ze przewody są odłączane bezpośrednio z obudowy ...Pomóż, bo cierpię.
Pozrawiam Tom
jareckialfa:
wymień całe gotowe panele do podświetlania tablicy led ja mam tak u siebie działa super
http://allegro.pl/lampki-led-tablicy-hyundai-i30-kia-ceed-cee-d-i7238777596.html
mirtomir:
Tak własnie chcę, ale czy dam radę wiazkę przeciagnać i podłaczyć do zasilania? Nie przeglądałem się wnikliwie, ale dostęp do tego był wg mnie trudny. Oświeć mnie bo bardzo chcę to mieć :)))
Nawigacja
[#] Następna strona