Autor Wątek: [Accent X3] Maksymalne wyposażenie  (Przeczytany 4664 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Stasiek2

• Gość
[Accent X3] Maksymalne wyposażenie
« dnia: 02 Styczeń 2014, 23:43:20 »
Witam, czy posiada ktoś stronkę, dokumenty z informacjami jakie było wyposażenie opcjonalne na Europę/Azje ?

Offline IgoReCzeK

• Giełda
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Styczeń 2014, 20:40:06 »
Z tego co doczytałem, co masz w swoim samochodzie, to brakuje Ci jeszcze:
1. elektrycznej anteny teleskopowej (wyposażenie montowane dla Niemców);
2. klimatyzacja manualna;
3. 2 poduszki powietrzne (dla kierowcy i pasażera).
Z dodatków optycznych posiadałem białe kierunkowskazy z przodu (moim zdaniem lepiej wyglądają, komponując się z lampą) i dzieloną asymetrycznie tylną kanapę.
To chyba tyle, co można było dostać w seryjnym samochodzie (pomijam 3 biegowy automat montowany na Stany Zjednoczone).

Stasiek2

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Styczeń 2014, 22:59:55 »
Kierunki biale mam, kanape dzielona też,  ale jak poznac ta wysuwana antene? Elektryczne lustra tez sa w kregu moich poszukiwan :P

Offline IgoReCzeK

• Giełda
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Styczeń 2014, 18:26:41 »
Cytat: "Stasiek2"
ale jak poznać ta wysuwana antene?
Po prostu po włączeniu radia wysuwa się automatycznie (jest teleskopowa). Mocowanie anteny widoczne na przednim błotniku ma większą średnicę od tradycyjnego druta. Sterowanie elektrycznie lusterek, jak i ich podgrzewanie nie było chyba przewidziane przez producenta, ja bynajmniej się nie spotkałem z takim rozwiązaniem u nikogo znajomego.

Maciek

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Styczeń 2014, 14:12:51 »
@Stasiek2 Jeśli nie zauważyłeś, to podpowiadam, że jakieś części do X3 wystawił na sprzedaż cyb0rg:

http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4938

Offline accencik

• Giełda
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Styczeń 2014, 23:59:04 »
@IgoReCzek ja spotkałem się kilka razy na allegro z Accentami X3 z ori el. lusterkami :) Sterowanie lusterkami ma umieszczone jak masz podgrzewanie tylnej szyby tylko z drugiej strony :) Wydaje mi się że X3 nie było bardziej wypasione niż to co napisaliście :)

Offline IgoReCzeK

• Giełda
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Styczeń 2014, 16:59:50 »
accencik, faktycznie tam miałem okrągłą zaślepkę i zawsze mnie zastanawiało, cóż tam może być montowane? Teraz już wiem. :-) Pozdrawiam.