Forum > Santa Fe SM
Bagażnik dachowy na relingi
crazykoko:
Szukałem podobnego tematu i nie znalazłem. Jedyny temat dotyczy Tucsona, a nie mam pewności czy to to samo :)
Jeśli ktoś korzysta z bagażnika dachowego w SM, to prosiłbym o info. Chciałbym zacząć wozić rowery, a nie bardzo wiem jakie bagażniki stosuje się do relingów.
orzeł:
Witaj obok mnie jest producent bagażników do wszystkich samochodów (AMOS) jeśli wytrzymasz do jutra to podjadę moim Hyundaiem i przymierzę co najbardziej pasuje
ololysy:
Jeśli chodzi o transport rowerów to najlepszym rozwiązaniem jest bagażnik na hak. Ja z takim objechałem Chorwację i lepszej opcji nie widzę. Najlepiej markowy, bo co drogie to tanie i na pewno lepsze, a to wydatek na całe życie. Trzeba jedynie przy cofaniu pamiętać, ze coś jest na haku. W czasie jazdy praktycznie nieodczuwalny.
orzeł:
Kolega zadał pytanie o bagażnik dachowy.Może nie ma haka holowniczego? Ja też wożę rowery na platformie na haku Na dach trochę wysoko jest wkładać.Ale zgodnie z obietnicą jutro sprawdzę
ololysy:
Tak czy inaczej musi kupić belki do relingów. Może wykorzystać je do boxa. Bagażnik na rowery są zwykle uniwersalne, ale i tak warto zainwestować w markowy. Wspinanie się na dach z rowerami to kiepski pomysł, a opory powietrza i mała stabilność auta w zakrętach to wystarczające powody do rezygnacji z tego pomysłu.
Nawigacja
[#] Następna strona