Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Akcja serwisowa ogłoszona Hyundaia
lukasz.zst:
Witam
Bylem dziś z serwisie z moim hyundaiem ix20 z stukającym zawieszeniem i wreszcie go naprawili
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1022
Dowiedziałem sie przy okazji że. Jak kierownik serwisu byl na szkoleniu to ogłoszono akcje serwisową naprawy - wymiany uszkodzonego zawieszenia w Hyundaiach ix35. Z tego co ja sie pytałem bo znajomi maja ix35 1.7 .
TO nie będą wzywać do serwisu tylko mają wymieniać w czasie serwisu uszkodzone elementy zawieszenia , lub w tych autach co juz sa problemy z przednim lub tylnym zawieszeniem .
Byłem w serwisie Hyundai Autokopex w Mysłowicach i osobiście mówił mi to kierownik jak by ktoś miał jakieś pytania to proszę tam dzwonnic lub pytać sie waszych serwisantów .Jest to sprawa bardzo świeża. Więcej nie wiem
firefighter1:
jedyne stuki to miałem jak samochód został na noc na mrozie -19 i ruszyłem rano, ale to takie słabe - po prostu zmrożone zawieszenie.
A akcja? hm ciekawe, ja mam jeszcze ze 3 miesiące do pierwszego przeglądu.
Makosan:
Mam nadzieję że w końcu naprawią mi te stuki,
auto piękne a tu mi ręce opadają jak za każdym razem stuka mi
przednim zawieszeniu.
Masakra!!!
Gringo:
Sprawdzałem. Nie ma żadnej wielkiej akcji serwisowej. Każdy samochód sprawdzany z nr VIN i jak coś jest (jakieś zalecenia) pod to co klient zgłasza to wtedy robią. I jest to pod hasłem "satysfakcja klienta". Reasumując wygląda, że starają się jednak dbać o klienta :shock: 8-)
Yaros:
Ja już raz byłem na akcji z amortyzatorami. Przebieg 34000. Teraz znowu stuka ..... :evil: . Mamy jeszcze i30 z przebiegiem 48000 z 2009r i tam nic k... nie stuka . Jutro będę dzwonił , zobaczymy co budiet
Nawigacja
[#] Następna strona