Moja sprawa trafiła do centrali Hyundaia ,ponieważ nie jestem sam co ma problemy z przednim zawieszeniem w hyundaiu ix20
[ Dodano: 2012-03-15, 18:18 ]
Witam jeśli ktoś ma kłopoty z zawieszeniem , niech piszę na e-mail lukasz.zst@buziaczek.pl .D zis importer Hyundai auto Poland zarzucił ze jestem pierwszy co ma kłopoty z zawieszeniem w Polsce , i że stuki w zawieszeniu które ja stwierdziłem i dwóch dilerów Hyundaia są naszymi subiektywnymi odczuciami prawidłowego działania zawieszenia . A wiem od dilerów że nie jestem pierwsza osoba która ma kłopoty z zawieszeniem w Hyundaiu ix20 , tylko dilerzy nie zgłaszają tego importerowi .Moją batalie rozpocząłem tak że z strony hyundai.pl wysłałem pismo o mych kłopotach przez 2 miesiące nikt nie odpowiedział do dnia dziwniejszego,a jak serwisy pytał sie to ich spuszczali na ziemie .I sie w kurzyłem napisałem pismo po Angielsku i wysłaem do Hyundai do centrali w Korei i w Europie i zaczeła sie batalia , teraz mam przynajmniej kontakt do Hyundaia gdzie odpowiadają na e-mile i na telefony biurkowe