Forum > Santa Fe SM

osłona, płyta dolna silnika santa fe sm

(1/2) > >>

mayhem:
Witam,

Urwałem płytę dolną - osłonę silnika - hyundai santa fe sm, 2003 rok. czy ktoś z was wie może gdzie taką mogę zdobyć? W internecie nic nie widzę, a ASO dopiero od poniedziałku i aż strach się u nich pytać..  :-(
Myślę, że jazda bez niej nie jest dobrym pomysłem.. ?

Ewentualnie można zlecić dorobienie kawałka blachy? Wtedy by się przydały jakieś rysunki czy chociaż zdjęcia - z mojej nie zostało nic.

Z góry dziękuję za wszelkie porady!

Pozdrawiam.

powell:
Nic nie widzisz w necie? Dziwne, na Allegro pełno tego. Używki, ale są też nowe.

Ja u siebie nie mam tej osłony, pewnie poprzedni właściciel też ją potraktował brutalnie :) Będę zakładał.

wydminianin:
Numer katalogowy osłony 29140-26010. Cena w FOX Rzeszów- 1052 pln  :-? - obecnie niedostępna. http://allegro.pl/oslona-silnika-hyundai-santa-fe-i-2-4-i6791908857.html

mayhem:
wydminianin będzie pasowała na 2,7, benzyna 4x4, automat skrzynia? niestety nie znam sie na tych sprawach ni w zab  :-?

wydminianin:
do 2,7 to numer 29110-26020. Niestety wskazana poprzednio aukcja została zakończona, niemniej jednak na pierwszy rzut oka była taka sama jak w moim. W FOX cena 565 pln. Opisana jako ODSŁONA DOLNA  :mrgreen: Na AMAZON-ie jest dostępna.
Uzupełnij swój profil odnośnie silnika.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej