Forum > i30 GD

dołożenie elektrycznie składanych lusterek Hyundai i30 GD ?

<< < (2/4) > >>

powell:
Elektrycznie ustawiane lusterka przydają się bardzo, ale składane? Tylko w specyficznych sytuacjach raczej.

jareckialfa:
elektryczne lusterka to ja mam u siebie :) ale pomyślałem właśnie że może zamontować składane elektrycznie

zygi125:
Bajer jak bajer, uważam że przydatna rzecz. Czy w I30 elektryczne lusterka to nie jest standard? Dodatkowo czy każde elektryczne lusterka są podgrzewane, jeżeli nie to jak to sprawdzić u siebie?

kosmos2011:
Dwa przewody od przycisku do prawego i lewego lusterka w sumie cztery to takie skomplikowane. Chcecie montować elektryczne szyby z tyłu, a lusterka was przerastają?

W i30GD wszystkie lusterka są elektrycznie sterowane, nie wszystkie są podgrzewane.

Lusterka z elektrycznym składaniem mają kierunkowskaz w obudowie.

Nie które mają funkcje "pudla"  :-D  

Zygi125 o Twoich lusterkach pisałem już tutaj post#249 (lub coś około) http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=5123&start=240

powell:

--- Cytat: "zygi125" ---Bajer jak bajer, uważam że przydatna rzecz. Czy w I30 elektryczne lusterka to nie jest standard? Dodatkowo czy każde elektryczne lusterka są podgrzewane, jeżeli nie to jak to sprawdzić u siebie?
--- Koniec cytatu ---

Ale wiesz o tym, że w tym temacie mówimy o elektrycznie składanych lusterkach? Nie o regulacji...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej