Autor Wątek: [Getz] [Getz] Kierownica  (Przeczytany 8189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kurako

• Gość
[Getz] Kierownica
« dnia: 23 Luty 2012, 18:26:00 »
Znalazłem dzisiaj na alledrogo taką kierownicę

Później dopiero zauważyłem, że jest ona do wersji poliftowej. Czy podeszłaby ta kierownica do mojego getza z przed liftu? Oraz co zrobić z poduszką powietrzną? Da się ją przełożyć?
« Ostatnia zmiana: 20 Czerwiec 2020, 20:44:52 przez Brt »

gacus2004

• Gość
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Luty 2012, 20:57:50 »
Fajna kierownica, zapewne z końca produkcji Gacka, te wersje wychodziły z kolorowym wnętrzem,jak się nie mylę to tapicerka na drzwiach była też skórzana w kolorze takim samym jak kierownica.Fotele to niepamiętam, ale chyba tez były z kolorowymi akcentami. Jeśli chodzi o Twoje pytanie to pasowała by napewno ,bo wątpię aby kolumnę i frez zmieniali. Co do poduszki to niepotrafię odpowiedzieć, trzeba by porównać z poliftowym autkiem.

Offline Zbyszek

• Administrator
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Luty 2012, 21:02:42 »
Kurak, wrzuć zdjęcie Twojej obecnej kierownicy.

gacus2004

• Gość
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Luty 2012, 21:12:19 »
Jak kiedyś oglądałem Gacki przed zakupem to chyba kształtem  się różniły te wersje, choć  z wyglądu są łudząco podobne. Zbyszek ma rację najlepiej zdjęcia porównać.

Offline albert

• Giełda
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Luty 2012, 21:49:00 »
Cytat: "gacus2004"
Fajna kierownica, zapewne z końca produkcji Gacka, te wersje wychodziły z kolorowym wnętrzem,jak się nie mylę to tapicerka na drzwiach była też skórzana w kolorze takim samym jak kierownica.Fotele to niepamiętam, ale chyba tez były z kolorowymi akcentami. Jeśli chodzi o Twoje pytanie to pasowała by napewno ,bo wątpię aby kolumnę i frez zmieniali. Co do poduszki to niepotrafię odpowiedzieć, trzeba by porównać z poliftowym autkiem.

Do pooglądania.

Offline marcinsgdz

• Giełda
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Kwiecień 2017, 07:30:00 »
Również myślę o zmianie kierownicy.
Jest kilka na alledrogo, ale niektóre kolorowe widzę, że jakby ten kolor ścierał się i wychodził czarny. Czy się mylę?
Kolejna sprawa to poduszka kierownicy, czy są airbag np. z logo hyundai np. chromowanym?

Offline Brt

• Administrator
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Kwiecień 2017, 11:19:44 »
Cytat: "marcinsgdz"
z logo hyundai np. chromowanym?

Są. Może nie jest to chrom, ale logo jest srebrne. Poszukaj od Accenta MC. Kierownica i poduszka jest taka sama.

Rusek

• Gość
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Kwiecień 2017, 16:46:55 »
Dołączę się do tematu, czy poduszka ze srebrnym logo z Hyundaia Accenta na pewno będzie pasowała i przede wszystkim działała poprawnie w Hyundaiu Getzie 2003-2005?

Offline kosmos2011

• Giełda
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Kwiecień 2017, 18:06:37 »
II

Rusek

• Gość
[Getz] Kierownica
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Kwiecień 2017, 18:34:08 »
Czyli sama poduszka pasowała nie będzie :(