Poprzedni temat «» Następny temat


Tagi tematu: Brak tagów.

Problem z uruchomieniem silnika
Autor Wiadomość
AntonChigurh 



Skąd: Wrocław
 #1  Wysłany: 2019-09-08, 11:17   Problem z uruchomieniem silnika

Pojawił się u mnie problem z uruchomieniem silnika. Po przekręceniu kluczyka na pozycję ON i sprawdzeniu układu, następnie przekręceniu kluczyka w celu uruchomienia silnika system powraca do etapu "sprawdzanie układu".

Link do nagranego przeze mnie filmu https://www.youtube.com/watch?v=ZUalQFIuZXg

Czy ktoś spotkał się z problemem?

Samochód to i30, 2018r., 1.4 MPI, 100 km.
 
 
miro 



Kolor: biały
Skąd: Trójmiasto
 #2  Wysłany: 2019-09-09, 07:32   

Windows się zawiesił i trzeba restartować? :-)
Lepiej zadzwoń do serwisu (może w pamięci auta wyjdzie jaki błąd testowania jest przyczyną), może ściągnięcie klem z aku by pomogło, a może to symptomy czegoś poważniejszego?
 
 
mic83 



Kolor: Demitasse Brown
Skąd: Gdynia
 #3  Wysłany: 2019-09-09, 07:51   

Ja bym zaczął od sprawdzenia czy akumulator ma odpowiednie napięcie. Jeśli napięcie za małe to wiadomo, a jeśli napięcie ok to zdjąłbym klemy na parę minut.
 
 
ajoter 



Skąd: Gdańsk
 #4  Wysłany: 2019-09-11, 22:18   

A ja zapytam z innej beczki coż to za tryb eco nad przebiegiem Ci się pojawia?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

© 2012 by Hyundai Klub Polska Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie elementów zawartych na stronie zabronione.
Wszystkie znaki towarowe używane są wyłącznie w celach informacyjnych.
Użytkowanie Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Szczegółowe informacje w Regulaminie

Template created by StartVISION.pl modified by HKP. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Wersja forum PDA/GSM